saliga skrin och magisk marmor

by Jessica

Nu när vi bor i Gnesta, som ju ligger 1 timme ifrån Stockholm, så har jag inte bara börjat åka pendeltåg 100% mer än vad jag gjorde innan, jag har också fått vänta en del inne i stan. Tåget en ska byta till i Södertälje hamn går rätt så sällan och jag har rätt många gånger haft en timmes väntan framför mig. Dessa gånger har jag antingen satt mig på ett café eller gått i lite affärer, men grejen med att gå i affärer är ju att en råkar hitta en massa en vill köpa, och så även denna gång. Åhléns City, som under en tid har haft sin inredningsavdelning nere i källaren (??) hade gjort en helomvändning och hade MAKALÖSA grejer på våning två. Jessica Andersdotter
Så det här köpte jag! Passar mycket fint ihop tycker jag, även om de inte kommer vistas i samma rum.
20150831_1175Jessica Andersdotter Smyckesskrin Åhléns
Sexkantiga smyckesskrin i glas och mässing har jag velat ha så himla länge, så när jag fick syn på dessa blev jag alldeles överlycklig. Kunde inte gå därifrån utan dem. Dessutom har de perfekt spegel i botten. Nä alltså jag vet inte dessa är bara så ultimata att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag hittade ju mer fint!Jessica Andersdotter tvålpump och tvålkopp från ÅhlensNämligen VÄRLDENS FINASTE tvålset i grön marmor. Alltså hur drömmigt? Kunde ej låta bli.Jessica Andersdotter tvålkopp ÅhlensI tvålkoppen har jag nu den fulaste men bästa tvålen någonsin – African Black Soap. Ska berätta för er om den någon annan gång.

You may also like

4 comments

Emil September 2, 2015 - 9:45 pm

Åh så fina grejer!!

Reply
Beatrice September 3, 2015 - 9:42 am

Alltså åååh, älskar den gröna färgen på tvålsetet, så himla fint med grön marmor ändå? Och pepp på de små skrinen, ska bli kul att se vad du lägger i dem! 🙂

Reply
Mikaela September 3, 2015 - 3:58 pm

Åhh så fina de är, stod och fingrade på burkarna jag med idag. Kanske blir ett köp för mig med!

Reply
Mikaela September 3, 2015 - 3:59 pm

Burkar var förresten ett alldeles för fult ord för de fina tingen, skrin är det ju!

Reply

Leave a Comment