Benefits of Creating Daily

by Jessica

HEYOOOOOOO I have a new video for you today!! It’s about creative routines and creating daily, and my thoughts on the matter.

So basically I’ve already started creating daily. I’m not making a hashtag for it, I’m not really sharing a picture every day about it on Instagram, because I’m not finishing pieces every day, and sometimes there’s nothing to show but that’s okay. All I really want is to experiment and learn, which is what I love about creativity anyway so I’m happy.

You may also like

3 comments

Fanny April 15, 2018 - 5:34 pm

ALLTSÅ DET HÄR! Detta var så himla spot on! jag är en extrem periodare i mitt skapande, det kan gå veckor innan jag skapar ibland och detta var verkligen sååå bra tips för hur en kan ändra på det. Det kan vara så jäkla stressigt ibland när en är inne i en “skapar period” och sen kraschlandar en och orkar inte skapa mer. men om en försöker tänka mer såsom du nämner så tror jag på ett sätt att en får ut mer av sitt skapande i slutändan.
tack så himla mycket, känner att jag fick en uppenbarelse! TACK!
(älskar din blogg förövrigt!!)

Reply
Jessica April 15, 2018 - 6:42 pm

JAA PRECIS gud vad glad jag blir att du känner så!!! Lycka till med skapandet!!

Reply
emilia June 10, 2018 - 4:24 pm

Så skönt det är att höra hur andra kreativt skapande människor tänker! din blogg är verkligen mega-inspirerande. Jag tror att jag har vant mig vid att i perioder skapa var dag (tillexempel nu Alicias teckningsutmaning) utan att känna alltför mycket stress, eftersom jag för det mesta gör snabbskisser med blyerts. Det går naturligtvis snabbare och resultaten utstrålar mer “övning/process”. Det hade nog varit jobbigare för mig att skapa var dag om jag tillexempel skulle slutföra målningar med noga uttänkta koncept. Egentligen ryms det kanske inte så mycket “kreativ process” på en dag, därför är det lättare om man har uppgifter som kräver så lite som möjligt? Dock har jag en känsla av att jag lutar mig tillbaka lite väl mycket på mina snabbskisser… lite utmaning skulle du nog må gott av, Emilia..

Reply

Leave a Comment